Symposia
De doelstelling van NAAV-LL is het aanbieden van een netwerk met het oog op kennisvermeerdering en -uitwisseling over alle aspecten van voedselveiligheid en kwaliteit, met bijbehorende analytische methoden. NAAV-LL wil vakinhoudelijke professionals uit verschillende sectoren (industrie, overheid en academische wereld) die betrokken zijn bij het productie- en distributieproces van levensmiddelen en diervoeders, samenbrengen in een jaarlijks Nederlandstalig symposium in Nederland of België.
Symposium 2025 - Oliën en vetten onder de loep.
Algemeen
NAAV Lage Landen organiseert een online symposium met als titel "Oliën en vetten onder de loep".
Gerenommeerde sprekers uit België en Nederland zullen verschillende invalshoeken rond Oliën en vetten toelichten tijdens 2 online webinars van 1 tot 1.5 uur (inclusief 15 min nabespreking).
Het symposium richt zich tot iedereen die betrokken is bij het onderzoek naar Oliën en vetten en daarmee in aanraking komtbij de ontwikkeling, productie en controle van producten in de agrovoedingssector.
Met dit online symposium willen we een breed publiek bereiken in de Benelux gaande van producenten tot kwaliteitsmanagers, onderzoekers, consultants en consumenten.
Deelname aan het online symposium is gratis.
Het programma kan u hieronder terugvinden en op onze NAAV-LL Symposium Mei 2025 folder.
Details en Inschrijvingen
Inschrijven voor dit symposium is niet langer mogelijk.
Datum en Locatie
Datum
- Webinar 1 : Donderdag 8 mei 2025, 15u-16u
- "Algemene introductie rond oliën en vetten" door Prof. Filip Van Bockstaele, Universiteit Gent.
- "Case study: hergebruik van oliën en vetten in diervoeding" door Carine van Vuure, Darling Ingredients
- Webinar 2 : Donderdag 15 mei 2025, 15 - 16.30 u
- "Vind je weg binnen de levensmiddelenwetgeving, met nadruk op oliën en vetten" door Janneke van der Bijl, MVO
- Analytische aspecten
- Case Study 1 : "Uitdagingen bij MOSH MOAH analyse in olie & vet segment" door Ruben Thomas, Business Development Manager bij Eurofins LZV
- Case Study 2 : "Monochloropropanediol (MCPD) en Glycidyl ester contaminatie in bereid voedsel" door Ian de Bus, WFSR
Locatie
Online webinar
Kostprijs en Voorwaarden
Deelnemers
Deelname aan het online symposium is gratis.
Registratie is verplicht aangezien de Teams-link voor het volgen van de voordracht u na inschrijving zal doorgestuurd worden.
Sponsors
Bedrijven die interesse hebben om dit symposium te sponsoren, kunnen contact opnemen via een mail aan bestuur van NAAV-NL.
Voorlopig programma
Datum | Tijd | Titel presentatie | Spreker Instituut/bedrijf |
Details spreker en presentatie | Download recording |
---|---|---|---|---|---|
Donderdag 08/05/2025 | 15.00h - 16.00h |
||||
Algemene introductie rond oliën en vetten | Prof. Filip Van Bockstaele Universiteit Gent |
Details beschikbaar | Presentatie beschikbaar
Recording beschikbaar |
||
Case study: hergebruik van oliën en vetten in diervoeding | Carine van Vuure Darling Ingredients |
Details beschikbaar | Presentatie beschikbaar
Recording beschikbaar |
||
Donderdag 15/05/2025 | 15.00h - 16.30h |
||||
Vind je weg binnen de levensmiddelenwetgeving, met nadruk op oliën en vetten | Janneke van der Bijl MVO |
Details beschikbaar | Presentatie beschikbaar
Recording beschikbaar |
||
Case Study 1 : Uitdagingen bij MOSH MOAH analyse in olie & vet segment | Ruben Thomas Eurofins LZV |
Details beschikbaar | Presentatie beschikbaar
Recording beschikbaar |
||
Case Study 2 : Monochloropropanediol (MCPD) en Glycidyl ester contaminatie in bereid voedsel | Ian de Bus WFSR |
Details beschikbaar | Presentatie beschikbaar
Recording beschikbaar |
Wenst u op de hoogte te blijven van dit event, volg ons dan zeker via LinkedIn